McLean High School Bell Schedule - 2021-2022

Red	Time Schedule	Minutes	Silver	
1st Period	8:10-9:35	85 Minutes	2nd Period	
Break	9:35-9:45	10 Minutes	Break	
3rd Period	9:45-11:10	85 Minutes	Highlander Time	
5th Lunch A	11:10-11:40	30 Minutes	6th Lunch A	
5th Class A	11:40-1:20	100 Minutes	6th Class A	
5th Class B	11:20-11:50	30 Minutes	6th Class B	
5th Lunch B	11:50-12:20	30 Minutes	6th Lunch B	
5th Class B	12:20-1:20	60 Minutes	6th Class B	
5th Class C	11:20-12:20	60 Minutes	6th Class C	
5th Lunch C	12:20-12:50	30 Minutes	6th Lunch C	
5th Class C	12:50-1:20	30 Minutes	6th Class C	
5th Class D	11:20-12:50	90 Minutes	6th Class D	
5th Lunch D	12:50-1:20	30 Minutes	6th Lunch D	
7th Period	1:30-2:55	85 Minutes	8th Period	
Highlander Time Schedule - Meets every Silver Day during 4th Period				
	Time Schedule	Minutes		
Highlander Time	9:45-10:22	37 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	
Passing	10:22-10:33	11 Minutes	Passing	
Highlander Time	10:33-11:10	37 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	

2 Hour Early Release

Red	Time Schedule	Minutes Silver		
1st Period	8:10-9:00	50 Minutes	2nd Period	
Passing	9:00-9:10	10 Minutes	Passing	
3rd Period	9:10-10:25	75 Minutes	Highlander Time	
Passing	10:25-10:35	10 Minutes	Passing	
5th Period	10:35-11:25	50 Minutes	6th Period	
Passing	11:25-11:35	10 Minutes	Passing	
7th Period	11:35-12:25	50 Minutes	8th Period	
Lunch (All)	12:25-12:55	30 Minutes	Lunch (ALL)	
Highlander Time Schedule - Meets every Silver Day during 4th Period				
	Time Schedule	Minutes		
Highlander Time	9:10-9:42	32 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	
Passing	9:42-9:53	11 Minutes	Passing	
Highlander Time	9:53-10:25	32 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	

2 Hour Delayed Opening

Red	Time Schedule	Minutes	Silver	
1st Period	10:10-10:55	45 Minutes	2nd Period	
Break	10:55-11:05	10 Minutes	Break	
3rd Period	11:05-11:50	45 Minutes	Highlander Time	
5th Lunch A	11:50-12:20	30 Minutes	6th Lunch A	
5th Class A	12:20-2:00	100 Minutes	6th Class A	
5th Class B	12:00-12:30	30 Minutes	6th Class B	
5th Lunch B	12:30-1:00	30 Minutes	6th Lunch B	
5th Class B	1:00-2:00	60 Minutes	6th Class B	
5th Class C	12:00-1:00	60 Minutes	6th Class C	
5th Lunch C	1:00-1:30	30 Minutes	6th Lunch C	
5th Class C	1:30-2:00	30 Minutes	6th Class C	
5th Class D	12:00-1:30	90 Minutes	6th Class D	
5th Lunch D	1:30-2:00	30 Minutes	6th Lunch D	
7th Period	2:10-2:55	45 Minutes	8th Period	
Highlander Time Schedule - Meets every Silver Day during 4th Period				
	Time Schedule	Minutes		
Highlander Time	11:05-11:24	19 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	
Passing	11:24-11:31	7 Minutes	Passing	
Highlander Time	11:31-11:50	19 Minutes	Highlander Time (period	
(period rotation)			rotation)	