### 23-24 McLean High School Bell Schedule

Red Days		Silver Days
1st Period	8:10-9:39 (89 minutes)	2nd Period
3rd Period	9:45-11:14 (89 minutes)	Highlander Time See Schedule Below
5th Period	A Lunch Lunch - 11:20-11:50 (30 min) Class - 11:52-1:20 (88 min)  B Lunch Class - 11:20-11:50 (30 min) Lunch - 11:50-12:20 (30 min) Class - 12:22-1:20 (58 min)  C Lunch Class - 11:20-12:20 (60 min) Lunch - 12:20-12:50 (30 min) Class - 12:52-1:20 (28 min)  D Lunch Class - 11:20-12:50 (90 min) Lunch - 12:50-1:20 (30 min)	6th Period
7th Period	1:26-2:55 (89 minutes)	8th Period

#### **Highlander Time Schedule**

Meets every Silver Day during 4<sup>th</sup> Period

- Highlander Time | 9:45 10:27 (42 min)
- Passing | 10:27 10:33 (6 min)
- Highlander Time | 10:33 11:14 (41 min)

# 2 Hour Delay Schedules

Red	Time Schedule	Minutes
1st Period	10:10-10:59	49 min
3rd Period	11:05-11:54	49 min
5th Lunch A	12:00-12:30	30 min
5th Class A	12:32-2:00	88 min
5th Class B	12:00-12:30	30 min
5th Lunch B	12:30-1:00	30 min
5th Class B	1:02-2:00	58 min
5th Class C	12:00-1:00	60 min
5th Lunch C	1:00-1:30	30 min
5th Class C	1:32-2:00	28 min
5th Class D	12:00-1:30	90 min
5th Lunch D	1:30-2:00	30 min
7th Period	2:06-2:55	49 min

Silver	Time Schedule	Minutes
2nd Period	10:10-11:26	76 min
6th Lunch A	11:32-12:02	30 min
6th Class A	12:04-1:32	88 min
6th Class B	11:32-12:02	30 min
6th Lunch B	12:02-12:32	30 min
6th Class B	12:34-1:32	58 min
6th Class C	11:32-12:32	60 min
6th Lunch C	12:32-1:02	30 min
6th Class C	1:04-1:32	28 min
6th Class D	11:32-1:02	90 min
6th Lunch D	1:02-1:32	30 min
8th Period	1:38-2:55	77 min

## 2 Hour Early Release Schedules

Red	Time Schedule	Minutes
1st Period	8:10-9:12	62 min
3rd Period	9:18-10:20	62 min
5th Period	10:26-11:28	62 min
7th Period	11:34-12:35	61 min
Lunch (All)	12:35-12:55	20 min

Silver	Time Schedule	Minutes
2nd Period	8:10-9:34	84 min
6th Period	9:40-11:04	84 min
8th Period	11:10-12:35	85 min
Lunch (All)	12:35-12:55	20 min

## Pep Rally Schedule - Red Day

Red	Time Schedule	Minutes
1st Period	8:10-9:14	64 min
3rd Period	9:20-10:24	64 min
7th Period	10:30-11:34	64 min
5th Lunch A 5th Class A	11:40-12:10 12:12-1:40	30 min 88 min
5th Class B 5th Lunch B 5th Class B	11:40-12:10 12:10-12:40 12:42-1:40	30 min 30 min 58 min
5th Class C 5th Lunch C 5th Class C	11:40-12:40 12:40-1:10 1:12-1:40	60 min 30 min 28 min
5th Class D 5th Lunch D	11:40-1:10 1:10-1:40	90 min 30 min
Pep Rally	1:46-2:55	69 min

## Pep Rally Schedule - Silver Day

Silver	Time Schedule	Minutes
2nd Period	8:10-9:49	99 min
8th Period	9:55-11:34	99 min
6th Lunch A	11:40-12:10	30 min
6th Class A	12:12-1:40	88 min
6th Class B	11:40-12:10	30 min
6th Lunch B	12:10-12:40	30 min
6th Class B	12:42-1:40	58 min
6th Class C	11:40-12:40	60 min
6th Lunch C	12:40-1:10	30 min
6th Class C	1:12-1:40	28 min
6th Class D	11:40-1:10	90 min
6th Lunch D	1:10-1:40	30 min
Pep Rally	1:46-2:55	69 min